Το Froudi είναι μία οικογενειακή επιχείρηση 30 περίπου χρόνων. Σε αυτά τα χρόνια οι επισκέπτες μας, μας γνωρίζουν για την περιποίηση και την κυκλαδίτικη φιλοξενία που προσφέρουμε απλόχερα. Το Froudi είναι ένα ιδανικό κατάλυμα για τις διακοπές σας, καθώς βρίσκεται σε υψηλό σημείο χαρίζοντάς σας μοναδική θέα του φυσικού κόλπου των Καμάρων, και οι επισκέπτες μας το προτιμούν χρόνια τώρα για τα ήσυχα δωμάτια που διαθέτουμε και την φροντίδα που παρέχουμε.

Το κατάλυμά μας διατηρεί το παραδοσιακό και κυρίαρχο χρώμα των Κυκλάδων και αποτελείται από 10 δωμάτια, διακοσμημένα με τρόπο που δίνει έμφαση στη λιτότητα. Η ησυχία και η ηρεμία που προσφέρεται στο κατάλυμά μας, συνδυάζεται από την μοναδική θέα, καθώς βρισκόμαστε σε υψηλό σημείο με θέα του κόλπου των Καμάρων. Μπορείτε να απολαύσετε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι σας. Δείτε τον ήλιο να χάνεται στον ορίζοντα του Αιγαίου Πελάγους και να χαρίζει στον ουρανό κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί αποχρώσεις, οι οποίες αναμειγνύονται με το γαλάζιο της θάλασσας, ενώ παράλληλα δέσμες φωτός στολίζουν τα κατάλευκα σπίτια της περιοχής. Ένα μοναδικό και σαγηνευτικό θέαμα που θα σας συνεπάρει και έχετε τη δυνατότητα να το απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το μπαλκόνι του δωματίου σας.

Η αγάπη μας για την οικογενειακή επιχείρησή μας είναι φανερή από τις βελτιώσεις που συνεχώς πραγματοποιούμε. Πρόσφατα, ανακαινίστηκαν τα μπάνια των δωματίων μας, και παράλληλα προσθέσαμε φίλτρα αντίστροφης όσμωσης στις βρύσες μας, για να διαθέτουμε καθαρό και πόσιμο νερό, χωρίς να χρειάζεται οι επισκέπτες μας να προβούν σε επιπρόσθετα έξοδα αγοράζοντας μπουκάλια νερού. Κύριος, επίσης, λόγος που προβήκαμε σε αυτήν την πρακτική ήταν η μείωση των πλαστικών μίας χρήσης που χρησιμοποιούνται εν πολλοίς στα μπουκάλια νερού, καθώς με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος. Στο κατάλυμά μας υπάρχει ένας κοινόχρηστος χώρος με τα απαραίτητα μέσα για να μπορείτε να φτιάξετε έναν καφέ, ή σνακ είτε για να πάρετε μαζί σας στην παραλία είτε για να το απολαύσετε στο μπαλκόνι του δωματίου σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι, πολύ κοντά στο κατάλυμά μας υπάρχει ιδιωτικός χώρος πάρκινγκ, όπου μπορείτε με ασφάλεια να αφήσετε δωρεάν το όχημά σας.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε πως σε περίπτωση που χρειαστεί, υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης των δίκλινων δωματίων μας σε τρίκλινα με κάποια χρέωση, εφόσον έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση.